Blogger Backgrounds

My Birthday

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

SIGN PLEASE..NANTI I JEJAK Uoolllsss..OK???

Monday, December 20, 2010

Antara UNIFI & P1Max Yang Mana Satu Lebih Baik???

Since aku dah pakai Broadband Maxis hampir 2 tahun,rasanya dah cukup kot tempoh untuk aku 'melanyak' broadben ni... Dan cukup dah kot tahap kesabaran aku dgn broadben yang satu ni..aku nak try Wifi lak...huhu..
Tapi tu la tak tau yang mana satu bagus??? Ada ke kawan-kawan yang dah pakai Unifi atau P1max nie???
Ada pape komen tak untuk kedua2 jenama ni...Ape kelebihan &kekurangan dorang???huhu..Help me plissshhhhh...really need ur advise & komen about this...Thnxs in advance ya friends...

P 1 MAX

UNIFI

8 comments:

  1. dngar cite p1 ta berape elok sgt..

    ReplyDelete
  2. syrupmasin :tu la ramai yang cakap P1max kurenggg...

    ReplyDelete
  3. Viva La Zull : tu la...unifi cam bestttt kan???

    ReplyDelete
  4. TM UNIFI BAYNAK KAWASAN TAK COVER. TAPI NAK NIAGA....CONFIRM CO MELAYU. CITE LEHEHHHHH....

    ReplyDelete
  5. tgk pada penggunaan, kalau ko pakai banyak dan ramai dirumah, dan download setiap season, pakai unifi, kalau ko pakai setakat fb twitter blogger, baik pakai p1max..

    ReplyDelete
  6. p1max fail, jangan pakai la. unifi atau streamyx. p1max janji je lebih tapi speed tahan 10 saat jer pastu macam tak nak connect.

    ReplyDelete
  7. salam to all..
    sesiap yg bminat utk melanggan unifi, boleh call / SMS 019-6335184.
    pendaftaran semudah anda mhantar scan IC dan emailkan ke chehasanudin.puji@gmail.com.

    promosi free instllation bnilai RM 200 dan free yuran langganan 1 bulan utk pdaftran sbelum 31 Mac 2013.
    TQ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...