Blogger Backgrounds

My Birthday

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

SIGN PLEASE..NANTI I JEJAK Uoolllsss..OK???

Thursday, December 30, 2010

Elia Kekasih Hati Khairul Fahmi Che Mat

Wow...rasa nya belum terlewat untuk aku nak ucapkan tahniah pada Skuad Kebangsaan Malaysia..Harimau Muda kerana telah menjuarai Piala AFF Suzuki 2010 di Indonesia semalam..Walau pun perlawanan bola dah pun tamat semalam..tapi 'Fenomena akibat Kemenangan' masih lagi terasa kehangatannya..dimana-mana saja orang bercerita tentang kehebatan Safee Sali sebagai penjarig gol terbanyak & kehandalan Khairul Fahmi sebagai penjaga gol terhebat tika ini,,.Memang hebat..Selama ni mungkin aku hanya nampak kehebatan pasukan luar negara..macam Arsenal..MU,Chelsea je yang bagus...rupanya MALAYSIA jugak BOLEH!!! Tahniah MALAYSIA..teruskan usaha & semangat juang sebegini..tak mustahil satu hari nanti kita mampu melangkah gagah ke PIALA DUNIA pulak...
Tapi sekarang ni aku tengok kat Dashboard..punya la ramai orang dok buat entry pasal kekasih hati Khairul Fahmi Penjaga Gol Malaysia yang berwajah 'chinese look'tu..heheh..jadi aku pun tak nak la ketinggalan kan..heheh..so ni la dia 'Wajah Kesayangan KFCM' tu..

Nama si gadis manis ni Elia..elia ni pun salah sorang blogger gak..nak tengok blog dia..meh klik SINI..
Hopefully hubungan dorang nie kekal la sampai akhir hayat..al maklum la sekarang dua -dua dah Fofuler..
kena la pandai-pandai handle ye...ape pun u all memang sweet couple..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...