Blogger Backgrounds

My Birthday

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

SIGN PLEASE..NANTI I JEJAK Uoolllsss..OK???

Thursday, December 9, 2010

Sein & Nana Sah Bercerai Talak Satu!!

Sein & Nana
Hi semua..ni nak gosip-gosip sikit..hahah..jahat kan..ni gosip memang dah sah sumber nye yer.....heheh..
Korang mesti kenal kan dengan bekas juara Sehati Berdansa musim ketiga pasangan Sein & Nana..
Kesian dorang..dah bercerai talak satu..Pasangan ni mendakwa dorang dah takde persefahaman boleh gitu??

Lepas satu per satu, pasangan sehati berdansa ini bercerai.Susahlah nak cakap sama ada program Sehati Berdansa itu memang mempunyai badi kurang sihat sehingga setiap pasangan yang masuk program itu akan bercerai.
Tapi ada juga angin yang bertiup mengatakan hubungan pasangan Sein dan Nana ini goyah dikatakan berpunca dari Sein sendiri yang dengarnya telah main kayu tiga di belakang isterinya.
Sama betul atau salah, itu susah nak cakap hanya mereka dan keluarga mereka sahaja mengetahuinya. Pelbagai cara & usaha yang dorang dah lakukan untuk menyelamatkan rumah tangga yang telah di bina termasuk la melibatkan keluarga..tapi tiada jalan penyelesaian yang terbaik buat mereka kecuali bercerai..Kesian sgt kan..hasil perkahwinan mereka selama 4 tahun, mereka telah dikurniakan 2 orang anak yang comel .Mahkamah turut memerintahkan hak jagaan dua anak mereka yang berusia 3 tahun dan 1 tahun diberikan kepada Nana dengan hak lawatan serta bermalam 4 hari hari tiga malam kepada Sein. Manakala nafkah edah sebanyak RM500 pula diberikan selama 3 bulan kepada Nana.
Memori Sehati Berdansa

kenangan perkahwinan

Bersama anak-anak
Credit to Mr Murai

3 comments:

 1. kesian dorang.miela pon dapat tahu petang td dalam radio.kalau tak silap ini pasangan ke-7 sehati berdansa yang bercerai.ermmmm dorang comel bersama.kesiannye..ermmm

  ReplyDelete
 2. hurm..tu la..kesian kan..ade gak yg cakap rancangan tu ada 'badi'..dari pengacara sampai la ke peserta..semua nya berpisah..sian...
  dah sampai situ je jodoh nya..

  ReplyDelete
 3. adeyhh.. artis.. artis.. kahwin cerai dh jd asam garam..

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...