Blogger Backgrounds

My Birthday

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

SIGN PLEASE..NANTI I JEJAK Uoolllsss..OK???

Sunday, February 20, 2011

Aku Menang Contest???? 1st Time Ni...Betul Ke????

Salam semua...huhu...seronok sangat rasanyer bila aku dapat tau yang aku menang satu contest yang aku dah sertai masa tahun lepas...lama giler baru dapat tau..salah aku gak..'rajin' sangat baca komen sampai terlepas pandang komen mesej yang ditinggalkan oleh Nuanisa selaku penganjur contest tu...Mintak maaf banyak-banyak yer..baru perasan..huhu..nasib baik perasan..klau tak rugi woooOo..heheh..:)
Begini kisah nye tahun lepas aku saje suka-suka join contest "Nostalgic Aidilfitri 2010"nak tengok gambar ape yang aku pertaruhkan sampai boleh menang??? tengok kat SINI tau..heheh...Hadiah nyer aku belum dapat lagi...Sebuah Photo Book Hari Raya..nanti kalau dah dapat akan aku post kan kat sini ek...heheh..Tapi apa-apa pun aku memang happy+terharu..sebab menang...Ini la 1st time aku menang contest kat Blog...Terima kasih pada Nuanisa sebab anjurkan contest ni..dan telah meilih AiDa sebagai pemenang nyer...terima la pantun 2 kerat dari AiDa buat Nuanisa...

Terima Kasih Daun Keladi
Budi Nuanisa Ku Kenang Sampai ke Mati...

5 comments:

  1. heheh..maceh cipa..:)
    thnxs sudi singgah sini..rerajin la jenguk aida ek..;)

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH nuanisa ucapkan. ceat emailkan gambar, cepatla dapat photobook :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...