Blogger Backgrounds

My Birthday

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

SIGN PLEASE..NANTI I JEJAK Uoolllsss..OK???

Thursday, May 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK SERBU BLOG BARU



Haaa..baca tajuk pun dah tau kan???En Ben yang Macho tu ajak kita semua SERBU blog baru...Aku ni pun kira kategori blog baru gak la kan...sebab syarat nyer follower tak lebih dari 1000..hihi..aku nyer blog ni dah 2 tahun tapi follower tak sampai 300 ratus..kesian kan...hihi...So moh le ramai2 kita serbu blog-blog baru,,kasik semangat & kata-kata aluan kat blogger-blogger baru..WELCOME to the Club friends..;)

Ni antara syarat Wajib dipatuhi kalau nak JOIN..
  1. letak header ben ashaari blog .
  2. Tajuk  : BEN ASHAARI AJAK SERBU BLOG BARU dan linkkan ke entri ini ..
  3. Siap ! Tinggalkan url di ruangan entri.. 
     
    Jom..jom...kita SERBU....kita serbu...Kita SERBU!!!!!!!!

15 comments:

  1. singgah dari blog abg ben...
    jom singgah blog sy...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI!!

    ReplyDelete
  2. singgah n follow dari blog BA

    ReplyDelete
  3. hai...serbu sini balik n follow u...

    thanx singgah follow kte...:)

    ReplyDelete
  4. wlupun tak sempat nk join tp takpe serbu gak rakan blogger dan bc n3.....
    serbu ramai2!!!!!!!!

    http://akutetapaku85.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..

    Blogger baru Nadh datang menyerbu ni.. **muka tersipu malu**

    Salam singgah. salam ziarah dari nadh ya.. jaga diri. :D
    Sambil kongsi Pilihan VS Paksaan

    ReplyDelete
  6. tak sempat join segmen ini tapi nak sibuk serbu gak....salam perkenalan...jemput singgah

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. aiippp.. aipp..

    Nadh datang lagi. hehehe..

    Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
    . baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

    ReplyDelete
  8. siap sedia semua....................

    ReplyDelete
  9. "datang serbu blog ni...:) kalau prince nak bag rm 50,awk nk x?

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

    http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...