Blogger Backgrounds

My Birthday

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

SIGN PLEASE..NANTI I JEJAK Uoolllsss..OK???

Saturday, December 4, 2010

Blog oh Blog


Dah lama tak join segmen En Ben Ashaari ni..Kali ni nak join Segmen Blog oh Blog..

 *Usia anda berblog .. - Blog aku ni baru je berusia 1 tahun 9 bulan 3 hari..ni kira berdasarkan Daisypath.heheh..

*Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog ...
- Diri sendiri yang saja suka-suka nak buat blog..sebab suka baca blog orang masa tu..

*Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog...
-Blog? batu blok ke...heheh..

*Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
-Mereka-mereka yang terdahulu & senior dalam dunia blog ni..Antara & terutamanya En Ben,Cik Mat Gebu   ramai lagi la..mintak maaf Xmo kecik hati ye kawan2 yang lain..heee..:)


*Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT..
-Errrr...camner yer...maybe aku tunjuk dulu blog ni pada dorang kot..pastu try ajar dia buat...jgn bagi buta sgt...sian dorang.. rabun2 cam aku ni xpe..heheh..:)

*Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?
-Secara tidak langsungnya,sekarang ini memang blog aku ni mempengaruhi kehidupan seharian..Kalau pum aku tak update entry..pasti aku akan skodeng & jerit kat blog kawan2 yang lain..tu pun klau line 'BerokBen' aku mengizinkan la... Kiranya sekarang kalau aku tak bukak blog cam tak sempurna la kehidupan aku utk hari tu..:)

*Siap pun....maceh En Ben..;)

13 comments:

  1. datang sini jugak.....sron0k baca pendapat org....best2...

    ReplyDelete
  2. wahh..cam menarik ni..sempat ke tak ek nk join..hihi..

    ReplyDelete
  3. mamat pun dh join...blog oh blog....singgh aw...

    ReplyDelete
  4. salam kenal..keep on blogging ye..:)

    ReplyDelete
  5. selamat berblog, dayah..happy blogging

    ReplyDelete
  6. salam kenalan baru... happy blogging...

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dari atul. keep on bl0gging ya ?? :)

    ReplyDelete
  8. salam singgah, keep up blogging ya, nice entry, visit mine too yaa, hehe <3

    ReplyDelete
  9. salam..akak dtg dari blog BA..dah folow..

    ReplyDelete
  10. ada award utk aida..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/awwwterus-blushing-bila-dikatakan.html

    New entri :Maila Vote Saya..^_*

    ReplyDelete
  11. aida kena tag yeay!

    http://nuovefiabe.blogspot.com/2010/12/giveaway-gift-from-cameron.html

    ReplyDelete
  12. jom join http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/jom-pakat-pakat-berbloglarian.html

    New entri :Maila Vote Saya..^_*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...