Blogger Backgrounds

My Birthday

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

SIGN PLEASE..NANTI I JEJAK Uoolllsss..OK???

Sunday, December 12, 2010

The Most Beautiful Flower Contest using Digital Camera


Huhu..tak tau sempat ke tak join contest nie..Sebab due date nyer hari ni..Baru dapat tau masa tgh BW td..harap dapat di terima ye tuan rumah...:)
Contest ni telah di anjurkan oleh En Syazatoza .
Kat bawah ni antara syarat-syarat nyer..(CP dari blog Tuan Rumah) :


1. Follow blog ni Tak payah la, suke hati kome nk follow ke tak.. =___="
2. Buat entry "The Most Beautiful Flower Contest using Digital Camera"
3. Letakkan banner gambar contest ni.. dan linkkan blog ini
4. Tag? Tiada had maksimum utk tag rakan anda, ikut suka anda..
5. Masokkan gambar "bunga" anda..
6. Gambar "bunga" itu boleh diedit hanya "COLOUR" sahaja, sila tunjukkan "SEBELUM" dan "SELEPAS" diedit ya.. Jangan lupa letakkan watermark or url blog anda kat gambar tu kalau boleh.. Kang kene curi kang.. O.o
7. Sekurang² nya satu gambar dah memadai ya ^__^
8. Sejujurnya, beritahu jenis camera digital apa anda gunakan time anda tangkap gambar bungar tersebut..
9. Hadiahnya adalah rahsiaa.. Maybe topi? barang berharga? Henpon? Topup? Rahsia....
10. Dah siap? Hantar link anda pada komen ini ^___^
11. Tarikh tutup? Ahad 12/12/10.. insyaAllah ^_^

Haaaa..ni la dia gambar Bunga yang aku pertaruhkan...  

BUNGA KAKTUS KU
 SEBELUM


SELEPAS
 Ni la gambar pokok kaktus ku yang telah berbunga..tak sangka pokok kaktus boleh kuarkan bunga yang cantik camni kan?? putih bersih jer..suci sangat..:)
Aku amik menggunakan camera jenis Canon Power Shot A520 je...
Aku tag semua orang baca entry aku ni..heheh...klau masih sempat jom JOIN kat SINI yer...

Sekian..
Terima Kasih kerna sudi membaca..=)



2 comments:

  1. huhhhh~ cactus maa ^_^ thanks sebab join yekk,, chaiyok2!! haha :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...