Blogger Backgrounds

My Birthday

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

SIGN PLEASE..NANTI I JEJAK Uoolllsss..OK???

Monday, November 15, 2010

NICE BLOG AWARD frm Cik Amirah

Ehem..ehem..assalamualaikum & selamat sejahtera semua alahai poyos lak...teruja kot dapat award..:)
heheh..rasa cam nak lompat2 jer dapat award ni..hahah...Sebenarnya award ni di tag oleh cik amirah yg tomei..Dia suruh pilih  1 antara 3 award yg dia dpt..so aku pilih la award nie...hahah..perasan jap blog aku ni NICE  walau pon....heheh..:)
Thnxs a lot ye dear..next time leh tag lagi..1st time nie ...heheh..aku kan budak baru belajar...:)
Ok..award ni sebenar2 nya dtg daripada Budak Botak...Klau dah amik award ni wajib la jawab soalan2 berantai yang nak tak ken jwab gak...hehehe..:)
Jom kita layan.....

1budakbotak11.blogspot.com di mata korang.. Berikan pendapat dengan jujur.
 -Pada saat entry ni ditulis baru la aku g terjah blog budak botak ni...heheh..mintak mahap ye...BUT bila tgk & baca entry dia...WOooW!! Aku terus follow dia...:) Suka baca entry Tanda2 Korang Giler BerBlogging...heheh..ada yg terkena kat diri sendiri..;)

2. Nama blog korang dan kenapa letak nama tu?
-hahah..nape aku pilih nama 'hidayahaida' ni? huhu..ade ke yg nak tau??..hikss...erm..sebab dua2 tu nama aku..so saje la gedik2s cantumkan dua2 tu...hidayah tu nama sebenar..aida tu nickname..hahah bole gitu???

3. 5 perkara yg korang suka?
    1.Online..Facebook,Blogging,chatting,surfing..(semua yg berkaitan la)
    2.Masak-heheh ni ikut mood jugak..tapi mg la sgt suka..sedap? boleh la..berani nak cuba?? hihi..
    3.Membaca-tak kisah la ape je yg boleh di baca..(signboard pun layan k..;)
    4.Makan-hahah..bila dah suka masak otometik la suka makan...heheh..tgk la bdn   kan..tomeiii..wakakak..;) perasaaaaaaaan sgt kan...heheh..;)
   5. Dating..Outing..heheh..ni je la time yang boleh spend dgn kawan2 & org yg tersayang..;)
4. 5 perkara yg korang benci?
1. Kena tipu @ penipu-sekali kena..selamanya xpcya..
2. Menunggu-xkira la menunggu ape pun..tnggu buah yg x jatuh ke..tggu org ke...huhu..xsuka..xsuka..xsuka...
3. Bila Broadband ni wat 'perangai'-time2 aku banyak idea nak share..line lak x clear...mmg la sgt2 xsuka..BENCI!!!! 
4.Bila kena marah..ada ke org yg suka???
5. Bila jarum kat timbang tu xreti2 nak ke kiri...Rosak ke ape..hahahah..;) Benci sgt bila badan dah naik..tapi xleh nak diet..sebab xleh control mkn...:( 
Heheh...ok selesai suda kerja menjawab soalan2 cepu cemas ni...hiks..;)
Thnxs ya pada  AmirahBudak Botak for tiz award..:)
Sekarang aku dengan rela hati & bangga nyer nak pass award ni pada..


ENJOYYYYYYY>>>:)

4 comments:

  1. mJ sangat tidak suka memasak ok! ngee...

    ReplyDelete
  2. hehehe..sis MJ berlawanan lak..i loikkkeee oke..hikssss...;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...