Blogger Backgrounds

My Birthday

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

SIGN PLEASE..NANTI I JEJAK Uoolllsss..OK???

Sunday, November 7, 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?

Caaakkkkkk!!!!!! Hehe..kenal tak  Header sape kat atas tu? Aaahhhaaa..tu la Ben Ashaari..
Tuan punya blog "Sekadar Bermain Di Pinggiran".En Ben ni bukan calang-calang ye..Tip Top Blogger tau..sangat famous di kalangan blogger tak kira la yg dah lama mahu pun yg baru cam aku ni...Aku mula2 kenal En Ben masa kat Facebook..1st time tgk dia on9 chat..tgk pictures sekali pandang cam Jimmy Shanley(wat pengetahuan semua.dulu saya minat jimmy shanley ok..)Sekali tgk..bukan daa..En Ben Ashaari la..heheh..so masa tu 1st time chat & masa tu xtau pun En Ben ni
famous dikalangan blogger..Perghh..mmg x sombong la..masa tu En Ben ada bagi link untuk Kelab Blogger Ben Ashaari..So aku pun try la join & jumpa la pulak link ke blog En Ben DISINI..So dari situ la aku mula jadi follower dia..;)
Eh..melalut la pulak...heheh..tujuan aku buat entri ni adalah sebab nak bersuai kenal dgn teman-teman blogger yang lain... Al maklum la..aku ni kan 'orang baru'..Followers  pun xsampai 20 org sian kan..heheh..So..teman2 yang lain..sudi2kan la ye jadi followers aku..Blog aku pun masih banyak lagi yang perlu  diperbaiki..Kalau ada teguran & nasihat sila la beri tunjuk ajar..(biarla yg membina ek) heheh..Jadi  buat semua..SALAM PERKENALAN dari Hidayahaida...;)

19 comments:

  1. haiii datang menjengak kejap ni..selamat berkenalan yee

    ReplyDelete
  2. hi momochan..thnxs ya sudi jenguk blog dayah..:)
    selamat berkenalan..;P)

    ReplyDelete
  3. ezan datang sini, nak berkenalan dengan tuan rumah :)

    ReplyDelete
  4. hi ezan..:)
    thnxs ya sudi singgah sini..;)
    selamat berkenalan..jom follow saya..;)

    ReplyDelete
  5. wah..
    sgt2 bagus lew!
    slmt berkenalan!

    ReplyDelete
  6. salam ziarah,berlintas langsung dr blog BA...salam perkenalan...dah follow sini...jom follow...

    ReplyDelete
  7. hi Lelaki ini...;)
    selamat berkenalan..;)
    thnxs sudi singgah sini...

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan Azhar..thnxs sudi singgah blog yg x seberapa nie...:)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan NUr..:)
    will folo u..thnxs dear..:)

    ReplyDelete
  10. slm kenal dr mimiey...

    http://nasyieen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. sudah follow kamu..
    salam kenal dari alieff :)

    ReplyDelete
  12. salam kenal alieff..thnxs ya sudi follow saya..:)

    ReplyDelete
  13. nur azila..salam perkenalan..;)

    ReplyDelete
  14. puteri iqa thnxs ya sudi singgah sini..;)

    ReplyDelete
  15. ku tinggalkan jejak d sini tuk kau menerjah ku

    ReplyDelete
  16. Salam. Menjengah ke sini di pagi hari cewah!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...